Hidromasažni bazeni

hr

Hidromasaža predstavlja vodeni tretman u hidromasažnoj kadi ili bazenu, gde se mlaznicama pod visokim pritiskom vode i vazduha stimuliše cirkulacija i podstiče limfna drenaža.

Hidromasaža je prava blagodet za ljude koji imaju svakodnevni stres i napetost. U hidromasažnim bazenima kontrolisano se meša voda i vazduh koje pogađaju naš vrat, leđa, noge…Terapeutki značaj se ogleda u revitalizaciji i oslobađanju od stresa i napetosti. Hidromasažom se postiže bolji protok krvi i više kiseonika u krvi postiže estetski efekat u borbi protiv celulita, kozmetičkog čišćenja kože. Preporučuje se u svim oblicima bolova koštano-zglobnog sistema i pomaže i zdravim ljudima radi očuvanja zdravlja i vitalnosti.

Hidromasažni bazeni poseduju visok tehnički i estetski kvalitet, rezultat sadašnjeg trenda povećane potražnje za ovakvim proizvodima. Spa bazeni su dizajnirani sa najsavremenijim tehničkim rešenjima za hidromasažu, sa odgovarajućim vodenim i vazdušnim mlaznicama određenog intenziteta koje su usmereni ka određenom delu tela.

Svakodnevno korišćenje, masaža toplom vodom, daje mogućnost da se osećamo opuštenije i takodje utiče na poboljšanje celokupnog zdravlja. Hidromasažni bazeni su sistemski nezavisni to jest ne priključuju se na vodovod i kanalizaciju i mogu se po potrebi premeštati. Opremljeni su sa digitalnom upravljačkom jedinicom na dodir koja omogućava lako podešavanje temperature, rad pumpi, osvetljenja itd. U ponudi je osvetljenje u boji za terapiju bojama – hromoterapiju koja utiče na relaksaciju i poboljšanje raspoloženja. Izolacioni sistem kućišta kade je veoma važan kako bi gubici toplote bili što manji, kao i termalni pokrivač.

Primeri hidromasažnih bazena

hr